Értékbecslés vagyonértékelés referencia

Az Ön értékbecslő-je, lakóingatlan, termőföld, ipari ingatlan, kereskedelmi ingatlan,
műszaki eszköz, cég kkv vagyonértékelője, igazságügyi szakértő. tel.: +36309141585

Értékbecslés vagyonértékelés referencia

 

Értékbecslés vagyonértékelés referencia. A Rétköz vagyonértékelő Kft. referencia galériája és referenciái.

Tekintse meg referencia munkáinkat, melyek részlegesen tartalmazzák az eddig elvégzett értékbecsléseket, vagyonértékeléseket és az igazságügyi szakértéseket. Egy cég szaktudását a referenciával lehet, megfelelően és hitelérdemlően bemutatni. Próbálom, összegyüjteni az elkészült munkák refencia képeit, de nem minden esetben sikerül.

Tekintse meg cégem ingatlan, vagy eszközértékelés és a vagyonértékelés, vagy az igazságügyi szakértés referenciáit.

Értékbecslés vagyonértékelés referencia

Lakóingatlan referencia:

Referenciáink között megtalálja a lakóingatlanok értékelését is. Az ingatlanok teljes kőrét értékeljük, telkeket, vagy lakásokat és a családi házak minden típusát. Lakóingatlanok értékbecslését, csak Budapesten és Pest megyében vállaljuk. Budapesten nem, de Pest megye területére kiszállási díjat is felszámolunk.

Országosan nem vállalunk lakóingatlan értékelést. Mert minél messzebb van irodánktól egy lakóingatlan, annál nehezebb a rálátásunk. Ezért sokszor javaslom érdeklődőknek, hogy helyben keressenek értékbecslőt. Nem beszélve a kiszállás költségéről, illetve az utazás és a szemle időigényéről. A költségek megnövekedése már nem érné meg a megrendelőnek, illetve az időbeli elhuzódása irodának sem.

Cégek a kkv részére:

Természetesen vannak ipari és kereskedelmi ingatlan referenciáink is, mely munkák elkészítését már az ország teljes területén vállaljuk. Cégek telephelyét és üzemét, vagy raktárát is értékeljük. De irodájuk, vagy kereskedelmi egységük, például szállodájuk, vagy éttermük értékbecslését is elkészítjük. 

A speciális, és a mezőgazdasági ingatlanok értékbecslésében is otthon vagyunk. Termőföldek értékbecslését is folyamatosan, heti rendszerességgel készítjük. Így nagy jártasságra tettünk szert ezen a területen is.

Mezőgazdasági kőrhöz tartozó például szarvasmarha telep és baromfinevelő telep, vagy sertés hizlalda illetve ezekhez tartozó vágóhíd, és azt ott folyó feldolgozó technológiát is értékeltünk.
Továbbá, értékelünk erdőt, vagy bányát, de egy halastó sem jelent problémát. 

A műszaki értékelés területe:

A műszaki értékbecslés szakértés területén is jártasak vagyunk. A műszaki szakértés igen nagy odafigyelést és szakmai tudást igényel. Cégem már négy eszközértékelővel rendelkezik, ezért tudásukkal lefedjük a műszaki értékbecslés teljes területét. Már értékeltünk tehergépjárműveket,  termelő gépeket, munkagépet és ipari berendezéseket is. Jártasak vagyunk orvosi műszerek, eszközök, és egyéb berendezések vagyonértékelésében is.

Összefoglalva a műszaki gép és berendezések értékbecslés területen nagyon kevés olyan típusú gép, vagy eszköz és berendezés van, melyet még nem értékeltünk.
Ezen felül sokszor előfordul, hogy a termelést kisegítő eszközök értékelését is el kell végeznünk. Illetve irodai eszközök, pl. székek, asztalok, vagy szekrényeket kell értékelnünk. De nem jelent gondot az IT eszközök, számítógépek és a telefonok értékelése sem.

Ugyanakkor a műszaki értékelés területéhez tartozik a gépsorok, üzemi technológiák értékelése is. Ezen a területen is számos  teljes gépsort értékeltünk, az elejétől a megmunkálásig, és a csomagolási technológiától a raktározásig.

Igazságügyi szakértés területe:

Az elkészült igazságügyi szakértés referenciáit is megtalálja itt. Mert az ingatlan és eszköz értékelés egész területére kiterjed szakértelmünk. Az utóbbi időben megsokasodtak az ilyen irányú megkeresések, melynek eleget tudunk tenni.

Sokszor az érdeklődők nem is tudják, hogy miért akarják választani az igazságügyi szakértést. Ilyenkor rávezetem őket, hogy az ő esetükben, egy bírósági ügyben is elégséges egy hivatalos értékbecslés első kőrben. Ha a felek között meg nincs egyezség, akkor a bíró úgy is kirendel egy igazságügyi szakértőt. Természetesen vannak olyan esetek, hogy a megrendelőt meg kell győznöm, hogy igazságügyi szakértés lenne szükséges, vagy az is inkább közjegyzői kirendelésre.

Cégértékelés esetén:

Sajnos a cégértékelés referenciáinkat nem tudja megtekinteni, tekintettel, hogy az adatvédelmi (GDPR) problémát jelentene. Ha valaki cégértékelést kér, akkor megfelelő körültekintéssel kell eljárnunk. Általában titoktartási szerződés aláírásával készülnek ezek az értékelések. Legtöbb esetben eladási célúak ezek az értékbecslések, ezért nem engedhető meg, hogy bármi is kiszivárogjon. Nem beszélve a konkurenciáról, aki előnyösebb helyzetbe kerülhetne, ha tudomására jutna egy cég értékesítés az ő területén.

Szakmai tisztesség:

Ebben a bekezdésben szeretném leírni, hogy munkát még nem utasítottunk vissza, szaktudásunk hiánya miatt. Természetesen nem vállaljuk abban az esetben a munka elvégzését, ha irányított értékbecslést szeretnének. Cégem egyetlen értékbecslője sem hajlandó  vállalni azt a munkát, ahol a megrendelő mondja meg az árat. Mint a cég vezetője, csak azt az értékbecslést vagyok hajlandó aláírni, mely számokkal alátámasztható. Még egy vagyonmegosztás esetén sem vagyunk lojálisak a megrendelővel. Ebben az esetben nem vagyunk részrehajlóak és mindkét felet képviseljük, és ezt az elkészült értékbecslés igazolja.

Banki értékbecslésekről:

Egyik kereskedelmi bankkal azért szakítottuk meg a kapcsolatot, mert túlzó módon irányították az érték képzést, és elvárták, hogy a bank felé lojálisak legyünk. Egy idő után nem tudtam elnézni, hogy a hitel felvevők a bank, túlzó elvárásai miatt, nem jutottak hozzá hitelhez, vagy nekik kellett kipótolni az önrészt. Ugyanakkor az egész folyamat a hitelt kérők felé úgy volt kimondva, hogy a hitelt kérő végén minket hibáztatott. Végül is ebből lett elegem.

Amikor megvédtem a kollégámat:

Egy másik bank közvetlen a 2008-as válság kezdetekor rajtunk akarta elverni a port, az elhibázott hitel politikájáért. Ennél a banknál adtak úgynevezett maxi hitelt is, ami azt jelentette, hogy egy 10Mft-os házat 9.5Mft.-ra is meghiteleztek. Bejött a válság és az egyik általunk értékelt ingatlanhoz tartozó hitelt az adós nem fizette tovább.

Mikor az értékbecslés készült, akkor a kolléga bajba is volt, mert az ingatlan romáké volt, és roma is akarta megvenni tőle. Az ingatlan falú végén az utolsó ház volt, környezete nem a legjobban kinéző volt. Mondtam írja bele az értékelésbe, hogy falú széli rendezetlen környezetben van és korrekcióval állítsa be az értéket. Jött a válság a törlesztő részletek elmaradtak, így ez volt az első bedőlt ingatlan. A bank kért egy ellenőrző értékelést, de az ingatlan már nem ért annyit sem, mint a kihelyezett hitel.

Sikerült megvédeni:

A bankértékelő csoport főnöke azonnal behívatott az értékelő kollégával együtt. A megbeszélésen ott volt a hitelkihelyezés nagyfőnöke is. A csoportvezető elkezdte, hogy túlértékeltük az ingatlant, meg egyébként is miért nem írtuk bele az értékelésbe, hogy roma a hitelt kérő. No, ebből lett elegem! Ezért elmondtam, hogy miért akarják ránk verni az elhibázott hitelpolitikájukat. Az értékelő beleírta az értékelésbe, hogy az ingatlan falú széli rendezetlen környezetben van, és nincs joguk azt kérni, hogy én megkülönböztető jelzőt használjak ügyfelekre az értékbecsésbe. Az, hogy az értékbecslés ellenőr nem dobta vissza az értékbecslést, a fedezet elbíráló meg nem olvasta el, illetve a bankfiókban az ügyintéző sem látta, hogy Raffael úr négy gyerekkel akar hitelt felvenni, nekünk mi közünk van ehhez.

Szerencsémre az ott lévő igazgató ezek után nekem adott igazat, és így nem marasztalták el a cégemet és az értékelőmet. Az is igaz, hogy egy darabig nem kaptunk munkát a banktól, meg nem is volt hitelfolyósítás abban az időben. Mikor nyugdíjba ment az értékelés vezetője, egyszerre csak elindult a munka, tehát rendesen betartott.

Tanácsot adok:

Ügyfeleimnek sokszor ingyenesen is tanácsot adok, ezzel is segítem Őket, hiszen az Ő életükben lehet, hogy csak egyszer kell értékbecslőhöz fordulni, én meg nap mint nap találkozok vele.

Fontos tartom a kompetencia kérdését, mindenkor nagyon odafigyelek, hogy az értékbecslés elkészítését olyan kolléga végezze el, aki arra jogosult.

Vallom, hogy a tisztességgel végzett munka mindig meghozza gyümölcsét.


Ha megtekintette referencia képeinket és ügyfél referencia térképünket, akkor láthatja, hogy az ország egész területén végzünk főként
céges értékbecsléseket, vagyonértékeléseket, és igazságügyi szakértéseket.

Ha Önnek, vagy a vállalkozásának is szüksége van értékbecslésre, vagyonértékelésre, vagy igazságügyi szakértésre, és fel szeretne kerülni az ügyfél referencia térképünkre, akkor keressen meg bennünket és mi megoldást nyújtunk problémájára!

Értékbecslés és vagyonértékelési szakértések referenciák megtekintése után, rendeljen most!

Kattintson ide: értékbecslés, vagyonértékelés megrendelés, ajánlatkérés
Ha az űrlapot kitöltötte és elküldte, én vagy munkatársam rövid időn belül (2-3 óra) telefonon megkeressük!

<< Tovább a szolgáltatásokhoz

Címkék: lakás értékbecslés, családi ház értékbecslése, telek értékbecslés, lakóingatlan vagyonértékelés, igazságügyi szakértés, ügyfél térkép, referencia térkép, referencia, 

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!